К.И. Пайраш юбилейне ас туса...

Чёвашсен паллё прозаик.: драматург.: хирург. Ку=ма Пайраш =уралнёранпа ч\к.н 14-м.ш.нче 105 =ул =итр.? Ку=ма Ильич Садиков (Пайраш) пир.нпе к\рш.лл. ялта: Муркаш район.н Ярапайкасси ял тёрёх.нчи Вускасси ял.нче: =уралнё? Мухтавлё ентеш.м.р СССРти =ырав=ёсен п.рлеш.в.нче тёнё: «Чёваш АССР.н тава тив.=л. тухтёр.» ята тив.=н.: «Канаш»: «Молодой крестьянин» ха=атсенче: Чёваш Республикин сыватмёш.нче хирургра .=лен.: вёр=ё вёхёт.нче Икк.м.ш Ин=ет Х.вел тухё= фронтне хирург шут.нче хутшённё? К? Пайраш хёй.н п.ррем.ш .=.сене 1925 =улта пичетлен.? Унён паллёрах к.некисем% «Телейс.р кунсем»: «Лайёх эмел»: «Кинемей»: «Юрату юрри»: «Лида йёнёш.»? Пултаруллё =ырав=ё 1974 =улта Шупашкарта вилн.?

Ку=ма Пайраш хайлав.сене «Чёваш литератури» предмет программине к.ртмен? +апах та паллё прозаика астуса Ярапайкасси вётам шкул.н чёваш ч.лхипе литератури в.рентекен. Н?М? Васильева унён пурнё=.пе пултарулёх. =инчен кала=у ирттерч.? 5-6 класс ачисем презентаци курса нумай =.н.л.х п.лч.=? Чённипех те: эпир хамёрён мухтавлё та ёслё ентеш.м.рсемпе мухтанма: в.сенчен ырё т.сл.х илме пултаратпёр?