Шупашкарта, поэзи уявенче...

+ырав=ёсемпе т.л пулусем ирттерни ачасене журналистика: публицистика енне туртать: в.сен культура шайне \стерет? Ялсенчи шкул ачисен чёваш =ырав=исемпе курнё=асси сайрарах пулать? +апах та в.рентекенсем тёрёшнипе Ярапайкасси вётам шкул.нче иртн. в.рен\ =ул.нче Э?И? Патмар фольклорист-=ырав=ё хёнара пулнёчч.? Кё=ал вара чёваш ч.лхипе литература в.рентекен. А?Г? Димитриева ертсе пынипе 6 класри Трофимова Екатеринёпа 5 класри Краснова Кристина Шупашкарти +е=п.л яч.лл. библиотекёра пулса курч.=: тутар халёх.н сумлё поэч.н Роберт Миннуллинён сёввисене вулар.=? +ак т.л пулёва тутар поэч.н «Пылак сапантуй» к.неки чёвашла тухнё ятпа й.ркелен.? Унён ачасем валли =ырнё сёввисене Чёваш халёх поэч. Юрий Сементер чёвашла ку=арнё? Пир.н шкул ачисем хёйсемш.н нумай =.нни п.лч.=? Р? Миннуллин – Тутар Республикин халёх поэч. иккен? +авён пекех т.л пулура чёваш поэч. П?В? Афанасьев сёмах калар.? Вёл та пир.нпе к\рш.лл. халёхсен сёвё=исен хайлав.сене чёвашла ку=арать? Катьёпа Кристина кёсёклё пулёмсене те асёрханё% Шупашкарти шкулсенчи ачасем сёвёсене чёвашла акцентпа вула==.: Р? Миннуллин хёй сёввисене тутарла та калар.?

Чёваш тата тутар ч.лхисем т.р.к ч.лхисен ушкённе к.ре==.: истори й.р.пе п.рле ута==.: в.сем п.р тымартан? +акён йышши т.л пулусем ачасен тавра курёмне анлёлатма: чёвашлёх туйёмне вёйлатма: аваллёхпа: поэзипе кёсёкланма пулёша==.?